вторник, 9 юни 2015 г.

Favourite Genre Book Tag

 Благодарности на Лияна за тагването.
1.Кой е любимият ви жанр? - Фентъзи.
2.Коя е любимата ви книга от този жанр? – "Скай" на Дж. Стърлинг; не знам защо, но просто я заобичах адски много; навярно заради идеята.
 
3.Коя книга ви е накарала да заобичате този жанр? – "Реликвите на смъртните" на Касандра Клеър.
4.Назовете една книга от този жанр, която получава заслужено голямо внимание и една, която заслужава по – голямо внимание. – "Лукс" на Дж. Л. Арментраут, а с по-голямо внимание е например "Скъпоценни камъни" на К. Гир.
5.Кое е нещото, което най – много ви дразни в книгите от този жанр? – Любовта между главните герои е най-често срещаният ми проблем във фентъзи книгите.
6.Назовете автори/поредици от този жанр, които са в списъка ви „трябва да прочета” – "Кръвни връзки" на Р. Мийд, "Хрониките на Магнус Бейн" на К. Клеър и поредицата "Полуживот" на С. Грийн.
7.До кои светове бихте искали да пътувате и кои герои бихте искали да срещнете? –Адарлан, много ще ми е приятно да се срещна с Дориан, това бебче, което заобичах още с първата страница на книгата; както и със света на сенките на Касандра Клеър - Аликанте (доколкото се сещам)
8.Какво още искате да видите от този жанр? – Не толкова любовни триъгълници/драми, които да ме изкарват в дадени моменти извън релси.


9.Препоръчайте три свои любими книги от този жанр. – "Саванти" на Дж. Стърлинг и поредицата "Реликвите на смърните" на К. Клеър


Тагвам: всеки, който желае да направи таг-а.

Няма коментари:

Публикуване на коментар