четвъртък, 30 април 2015 г.

Book Combo Tag

Видях в блога на Ана, че ме е тагнала и ето го и него.


1.Кои двама автори бихте искали да обединят авторските си умения в една обща книга? - К. Армстронг и Дж. Л. Арментраут, предполагам, че няма да излезе отрицателно ако това се случи.


2.Коя е любимата ви съвместна работа между автори?- - Не съм чела общи работи между автори, а единствената за която се сещам в момента е "Сняг вали" (която така и не успях да прочета тази зима) и серията "Училище за вампири" на П. С. Каст, Кристин
Каст, която обаче никак не ми е към списъка на любимите.3.Ако можехте да комбинирате две истории и да ги направите на една обща книга, кои щяха да бъдат те и какво щеше да стане заглавието им? -"Създадена от дим и кост" и "Реликвите на смъртните", би станало интересно от тези два свята, ако се съберат в едно.

4.Кои двама герои от различни книги, бихте събрали заедно? - Колкото и да искам това да го направя, просто във всяка една книга героите са толкова добре подбрани, че сърце не ми дава да си ги представя с някой друг.5.Кои два свята от различни книги, бихте искали да видите заедно в един епичен свят? - този от "Рубиненочервено" на К. Гир и "Най-тъмните сили" на К. Армстронг.6.Коя поредица ще се радвате да видите събрана в една книга? -"Вълците от Мърси Фолс", действието до втората книга се развива доста добре, не че не е така и в третата, но има нещо в нея, което ме принуждава да искам да видя какво ще бъде, ако всичко бъде в една по-голяма книга.

7. Кой тагвате? - Илияна и всеки друг, който желае да направи тага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар